Troef-Theater bestaat uit Tom van de Venn en Edwin van Rijsewijk, twee enthousiaste vakspecialisten muziek voor het basisonderwijs. Troef verzorgt interactieve muzikale voorstellingen, muzieklessen in de klas en muzikale projecten op maat voor kinderen in de basisschoolleeftijd (voor zowel het regulier als speciaal basisonderwijs). Altijd staat energie, plezier, verbeelding en creativiteit voorop. Tijdens alle activiteiten worden kinderen uitgedaagd om mee te denken en mee te doen, ieder op z’n eigen manier.

Tom van de Venn

Gitaar, (contra)bas, ukelele, zang en mondharmonica
Tom woont in Huissen (regio Arnhem / Nijmegen). Hij studeerde in 2000 af aan de PABO en staat sindsdien voor de klas. Hij heeft in de afgelopen jaren lesgegeven aan groep 1 t/m 8 waarbij zijn gitaar nooit veel verder dan drie stappen van hem verwijderd is. Hij heeft in 2011 de post-HBO opleiding ‘vakspecialist muziek’ afgerond. In 2015 is hij, samen met Edwin, Troef Theater begonnen. Hij schrijft, maakt en geeft muzikale voorstellingen voor kinderen t/m 12 jaar. Daarnaast geeft hij ook muzieklessen in de klas.

Edwin van Rijsewijk

Gitaar, saxofoon en zang
Edwin woont in Nijmegen en behaalde in 1996 zijn HEAO diploma. Een aantal jaren later besloot hij de PABO te gaan doen, die hij in 2004 afrondde. Edwin heeft heel wat jaren ervaring in zowel het basis- als speciaal onderwijs. Samen met Tom heeft hij in 2011 de post-HBO opleiding tot ‘vakspecialist muziek’ met succes afgerond. In 2015 zijn Edwin en Tom ‘Troef Theater’ begonnen. Met ‘Troef’ bedenken en spelen ze muzikale voorstellingen voor kinderen. Daarnaast verzorgen ze op projectbasis ook muzieklessen in de klas.