In deze gezellige tijd van het jaar bieden we twee verschillende voorstellingen aan:

  • Troef en de verdwenen verlanglijstjes

Tijdens deze meezingvoorstelling gaan we samen met de kinderen op onderzoek uit. Er is dit jaar namelijk iets vreemds aan de hand: alle verlanglijstjes van de bewoners van de liedjesflat zijn verdwenen! Om het mysterie op te lossen wordt er aangebeld bij ‘De Liedjesflat’. Achter elke deur bevindt zich een bewoner met een eigen verhaal. Met de hulp van Sinterklaas komen we er langzaam maar zeker achter wat er nu eigenlijk aan de hand is.

Tijdens de voorstelling zijn eigen sinterklaasliedjes van Troef te horen maar vooral ook veel bekende sinterklaasliedjes, zodat iedereen mee kan zingen. De muziek wordt gemaakt op contrabas, ukelele, gitaar, mondharmonica en saxofoon.

  • Sinterklaas is doorgedraaid

Het publiek bepaalt welke sinterklaasliedjes we spelen door aan een groot rad met ‘plaatjes’ te draaien. De liedjes worden gespeeld op verschillende instrumenten (o.a. op gitaar, contrabas en saxofoon). Natuurlijk doen de kinderen volop met ons mee. Hoe goed we het er samen vanaf brengen? Dat bepaalt de jury, die bestaat uit kinderen, ouders of misschien zelfs Sint en Piet! Deze voorstelling is geschikt voor intochten en feesten. Is Sinterklaas ook aanwezig? Dan gaan we graag in overleg om er samen een succes van te maken.


Doelgroep: groep 1 t/m 4
Tijdsduur: ongeveer 45 minuten
Locatie: aula, speelzaal of theaterzaal


Dit speciale bericht van Sinterklaas hoort bij de voorstelling ‘Troef en de verdwenen verlanglijstjes’ en kan voor de voorstelling met de kinderen bekeken worden.

Onze sinterklaasliedjes:

Onze Sinterklaas energizers:

.

.

.

.