Naast onze voorstellingen verzorgen we ook muzieklessen voor groep 1 t/m 8. Met onze bus vol instrumenten en materialen komen we naar school en geven we muziekles in het klaslokaal. Tijdens deze muzieklessen komen de muzikale domeinen zingen, luisteren, spelen, bewegen en vastleggen (leerlijnen bij kerndoel 54) aan de orde. We vinden het belangrijk dat de kinderen veel plezier beleven aan onze muzieklessen en daarnaast geven we de leerkracht handvatten om zelf muziekles in de klas te geven. Hoe ziet dat eruit?

  • De lessen worden gegeven door Tom of Edwin. Met gitaar, ritme-instrumenten, boomwhackers, xylofoons, ukeleles en allerlei verrassende materialen, gaan we samen met de kinderen en leerkrachten aan de slag.
  • De lessen worden ondersteund door een digitale lesomgeving op onze site. Hier zijn geluidsfragmenten, liedjes, teksten, meespeelpartituren, filmpjes etc. makkelijk terug te vinden. De leerkracht kan op elk gewenst moment de gegeven les via het digibord openen en met de kinderen herhalen en/of uitbreiden.

Bent u geĆÆnteresseerd in dit (CMK) project, neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. We bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.


Doelgroep: groep 1 t/m 8
Tijdsduur: 30 minuten per les
Locatie: in het klaslokaal


Neem een kijkje in ons ideeƫnboek:

Enkele voorbeelden van onze energizers:

.